Bitcoin, kryptovaluutta ja lohkoketjuennusteet vuodelle 2021

On taas se vuoden aika, joten katsotaanpa joitain kryptovaluutta- ja lohkoketjuennusteita vuodelle 2021.

Kulunut vuosi on ollut lievästi sanottuna myrskyisä, mutta taustaa vasten lohkoketju- ja kryptovaluutta-sektorit jatkoivat etenemistä, kehitystä ja kasvua. Onko suuntaus lisääntynyt sääntelyn huomio ja selvennys, bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen laajempi käyttöönotto vaihtovälineenä vai blockchainin laajempi käyttö eri organisaatioissa, trendi on selvä.

Lohkoketju ja kryptovaluutat ovat siirtyneet kaikilla mittareilla kaukana aikaisemmista käsitteellisen ymmärryksen ja teknisen uteliaisuuden päivistä, ja niistä on nyt tullut osa valtavirran liikekeskustelua. Siitä huolimatta taloudessa ja blockchain-sektorissa on edelleen paljon epävarmuutta; tämä jatkuva epävarmuus luo myös dynaamisen markkinapaikan. Ennusteiden tekeminen tulevaisuudesta on aina hankalaa, ja epäilemättä niin nopeasti liikkuvalle ja kehittyvälle sektorille.

Katsotaanpa nyt 5 ennustetta lohkoketju- ja salausvarastotilalle vuodelle 2021, vaikka jotkut näistä kehityksistä saattavat viedä kauemmin.

Bitcoin sulkee 2021 yli 30000 dollarin

Tämä saattaa tuntua konservatiiviselta ennusteelta, varsinkin kun otetaan huomioon vuoden 2020 lopussa tapahtunut kasvu, mutta hinnat eivät nouse ikuisesti. Kun otetaan huomioon institutionaaliset rahavirrat ja korot, näyttää siltä, ​​että näillä viimeaikaisilla hintakehityksillä on tukea.

Stablecoinit näyttävät tietä

Huolimatta jatkuvasta keskustelusta ja keskittymisestä bitcoin-hintoihin ja kaupankäyntimäärään, stablecoineista on nopeasti tulossa johtava lähtökohta laajemmalle käyttöönotolle. Kun markkina-arvo on kymmeniä miljardeja ja se toimii siltana vakiintuneille maksuprosessoreille, vakiomallien laajempi käyttö vaikuttaa ennustukselta, joka on järkevää liiketoiminnalle järkevää.

Keskuspankin digitaaliset valuutat (CBDC) käynnistyvät

CBDC: n nousu on vain taattu, ja ainoa jäljellä oleva kysymys on tämän julkaisun tarkka ajoitus. Kun maapallolla on käynnissä ponnisteluja, ainoa ratkaisematon asia on se, mikä kansakunta ottaa CBDC: n ensin käyttöön. Näiden toteutustapojen rinnalla uusiutuu kuitenkin huoli yksityisyydestä ja turvallisuudesta; jännittäviä aikoja varmasti.

Verotuksen täytäntöönpano lisääntyy

Sisäinen verovirasto (IRS) on tehnyt useita muutoksia viimeisen vuoden aikana, mikä osoittaa vakavuuden, jolla salausveron valvontaa tullaan käsittelemään eteenpäin. Verot eivät kuitenkaan ole vain Yhdysvaltojen asia, ja kriittisten valuuttojen hintojen noustessa vuonna 2020 odota, että veroviranomaiset ympäri maailmaa tarkastelevat tätä potentiaalista tuloa uudestaan.

Blockchain laajenee rahoituspalvelujen ulkopuolelle

Tämä voi tulla yllätyksenä yksiköille ja organisaatioille, jotka toimivat lohkoketjussa ja salausasennustilassa, mutta (paljon) suurempi ei-asiantuntijajoukko yhdistää silti yleisesti lohkoketjun bitcoiniksi. Vuodesta 2021 on tulossa vuosi, jolloin lohkoketju siirtyy yleisesti valtavirtaan ja paljon laajemmalle talouden sektoreille. Terveydenhuolto, kuljetus ja logistiikka ovat vain muutama niistä alueista, jotka voivat hyötyä laajemmasta lohkoketjun käyttöönotosta ja toteutuksesta.

Tulevaisuuden ennustaminen on aina riskialtista liiketoimintaa, koska yksinkertaisesti ei ole mitään keinoa tietää, mitä kulman takana on tulossa. Siitä huolimatta vuoden 2020 aikana rakentuneiden – ja jopa kiihtyneiden – suuntausten perusteella näyttää siltä, ​​että vuosi 2021 jatkaa salauseosten ja lohkoketjutekniikan läpimurto-trendejä.

Seuraava vuosi on muodostumassa jännittäväksi ja dynaamiseksi vuodeksi lohkoketju- ja kryptoasetilalle, ja tulevaisuus näyttää valoisalta jatkuvalle kasvulle ja toteutukselle.