Hvornår indrømmer Financial Times nederlag over Bitcoin?

I maj afviste papiret muligheden for en pumpe efter halvering, siden da Bitcoin er steget med 39%
Hvad skal der til for Financial Times at indrømme nederlag?

Financial Times kan ikke lide Bitcoin Revolution. Eller kryptokurrency . Eller noget uden for dets traditionelle banksektor. Dette er måske ikke overraskende i betragtning af, at avisen er 132 år gammel og henvender sig til en bestemt skare, men mens nogle af deres argumenter er legitime, er de så ofte afvisende et eller andet aspekt af Bitcoin, at de minder dig om ‚ gammel mand råber på Bitcoin ‚meme.

Bitcoin Halveringsstykke afsløret manglende forståelse

Et sådant eksempel centrerer sig om Financial Times “ dækning “ af Bitcoin-halveringen i maj . På halveringsdagen udgav papiret et stykke, der afviste snak om belønningsreduktion, der fik en prisstigning ned ad vejen, på trods af at historien antyder andet.

Efter at have indrømmet, at deflationsmodellen var „ganske smidig“, underminerede forfatteren sin viden om Bitcoin ved at forbinde dens iboende knaphed med de hundreder af Bitcoin gafler derude:

… der er ingen knaphed i antallet af copycat-kryptokurver, hvilket underminerer ideen om knaphed i bitcoin.

Når man diskuterer halveringen, blev Financial Times-stykket sat til side, der var fuld af hån mod dem, der forudsagde, at halveringen var sat til at fungere som en priskatalysator, idet de spøgte: ”Brosene ser stadig ud til at håbe, at efter halvering , prisen vil stige. ”

Prisen er bestemt steget – på halveringsdag blev den vurderet til $ 8.500 og ligger i dag på $ 11.845. Det er en stigning på 39%. På traditionelle markeder vil det helt sikkert tælle som en stigning, men når vi taler om Bitcoin, glider vi bare det under gulvtæppet, fordi det ikke passer med fortællingen, ja?

Financial Times vil altid finde en undskyldning for Bash Bitcoin

Spørgsmålet bliver, på hvilket tidspunkt Financial Times vil indrømme, at deres skadenhed og skepsis er forkert placeret? Hvad skal Bitcoin gøre for at tjene en udsættelse – bryde rekordhøjde, ramme $ 100.000, kurere coronavirus?

Det er genoprettet efter martsmarkedsnedbruddet med en værdi på 238% – hvis det virkelig var et værdiløst aktiv, som Financial Times gør, ville det helt sikkert være død der og da? Og hvad vil der ske, hvis profetien er opfyldt, hvis Bitcoin “stiger”? De finder en anden undskyldning for at tilskrive det, en anden måde at nedværre det på.

Bare otte uger før de afskedigede Bitcoin for tidligt, forsøgte Financial Times at fordøje et fald på 39% i salget, mens Bitcoin hoppede tilbage fra martsnedbruddet.

Jeg ved, hvad jeg hellere vil holde, og det er ikke det gamle lyserøde papir.