Nassim Taleb: Næsten alle Bitcoinere er ‚totale idioter‘

Nassim Taleb, universitetsprofessor og forfatter af Black Swan, synes Bitcoin er en god idé, men de fleste investorer kan ikke forstå dens nuancer.

Nassim Taleb, forfatter af „Skin in the Game“, kom ind i en lille Twitter-fejde, hvor han forklarede, at de fleste investorer ikke kan forstå nuancerne i et cryptocurrency som Bitcoin Loophole.

Ifølge en tweet, der blev sendt af Nassim Taleb den 21. juni, er Bitcoin ( BTC ) en god idé, men „næsten alle bitcoiners er totale idioter.“

Taleb udvekslede stillinger med den selvbeskrevne „Bitcoin-maksimalist“ Giacomo Zucco. Han udfordrede Talebs synspunkter på at indføre centrale planlægning af bureaukrater og politikere med „ingen hud i spillet“ som den bedste risikostyringsstrategi.

Den tidligere Wall Street-erhvervsdrivende blev professor i risikoteknik , der har mærket sig en lokalist , en „libertarian for højere niveauer af centralregering.“

Libertariske synspunkter på Bitcoin

På trods af presset for mange lande til at skabe digitale bankers digitale valutaer, er der mange i kryptomiljøet, der ser Bitcoin som en måde at bryde væk fra traditionelle finansielle virksomheder.

Nogle tidlige BTC-adoptere som Roger Ver har været dygtige fortalere for den libertariske økonomi. Cointelelegraph rapporterede også i april, at en libertarisk tænketank kritiserede den amerikanske værdipapirer og udvekslingskommission for at strække reglerne i et tilsyneladende forsøg på at regulere cryptocurrency.